Nuorten filosofiatapahtuma, teemana kauneus

Hyvä filosofian opettaja,

Seuraava Nuorten filosofiatapahtuma järjestetään Paasitornissa Helsingissä tammikuun toisena viikonloppuna, 13.–15.1.2012.

Vuosittain järjestettävän tapahtuman ajatuksena on tarjota tilaisuus nuorten kriittiselle ja luovalle filosofiselle ja yhteiskunnalliselle pohdinnalle. Tilaisuudessa filosofian, yhteiskunnan ja taiteen huiput keskustelevat tasa-arvoisesti nuorison kanssa.

Vuoden 2012 tapahtuman teemaksi on valittu KAUNEUS.

Viime vuoden tapahtuman verkkosivut löytyvät täältä: http://www.nufit.fi.

Merkitse tapahtuma jo nyt kalenteriisi ja huomioi se suunnitellessasi tulevan lukuvuoden kurssisisältöjä! Tammikuun koittaessa voitte yhdessä filosofiaryhmienne kanssa osallistua tapahtumaan esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

- Lähettäkää joukkue tai joukkueita tilaisuudessa järjestettävään Nuoren Voiman väittelykilpailuun. Viime vuoden Sokrates-väittelykilpailuun osallistui 21 joukkuetta lukioista eri puolilta Suomea. (http://www.nufit.fi/sokrates)

- Ota Nuorten filosofiatapahtuma osaksi opetustasi. Tämän voi tehdä monella tapaa: monissa kouluissa tapahtumaan osallistumalla ja siitä työn kirjoittamalla on voinut suorittaa osan jotakin kurssia. Samaten väittelykilpailuun osallistumisen on moni opettaja hyväksynyt kurssin osasuoritukseksi.

- Kannusta filosofiasta kiinnostuneita oppilaitasi osallistumaan tapahtumaan. Kokemus on filosofisesti suuntautuneille nuorille innostava ja kannustava!

Tapahtuman pääsymaksu on normaalisti ollut 7€/15€, mutta pyrimme tänä vuonna laskemaan hintaa tai tekemään tapahtumasta kokonaan maksuttoman. Oppilaidensa kanssa tapahtumaan saapuva opettaja pääsee joka tapauksessa ilmaiseksi sisään.

Lähetämme lisätietoa ja tapahtuman ohjelman myöhemmin syksyllä. Hyvää syyslukukauden alkua!


Tapahtumanjärjestäjien puolesta,

Perttu Iso-Markku
perttu.iso-markku(at)helsinki.fi
p. 041 530 3793

http://www.nufit.fi
http://www.facebook.com/pages/Nuorten-filosofiatapahtuma/295046943380