Saksalaisen idealismin postituslista perustettu

Suomeen on perustettu saksalaisen idealismin postituslista, josta esittely ohessa. Tervetuloa mukaan!

Terveisin,
Toni Kannisto
toni.kannisto (at) helsinki.fi

Saksalaisen idealismin postituslista saksalainen-idealismi(at)filosofia.fi on saksalaista idealismia sekä sen taustoja ja vaikutusta koskevan suomalaisen tutkimuksen tiedotuskanava, jonka tarkoituksena on verkostoida tähän asti hajanaista tutkijayhteisöä tiiviimmin yhteen. "Saksalaisella idealismilla" tarkoitamme väljästi filosofista suuntausta, jonka katsotaan yleisesti alkaneen Kantista ja päättyneen Hegeliin. Luemme mukaan myos saksalaisen idealismin taustat, sen vaikutukset myöhempään filosofiaan sekä sen suhteet muihin filosofisiin virtauksiin niin omana aikanaan kuin sen jälkeenkin. Toivomme ilmoituksia Suomessa ja lähiympäristössä järjestettävistä alan tapahtumista, call for papers -pyyntöjä sekä tiedotteita alan suomalaisten tutkijoiden julkaisuista.

Postituslistalle liitytään lähettämällä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen
saksalainen-idealismi-subscribe (at) filosofia.fi.*

Listalle ovat tervetulleita kaikki alan tutkijat, opiskelijat ja aiheesta kiinnostuneet. Tiedotteita listalle voi lähettää jokainen siihen liittynyt: mikäli haluat jättää tiedotteen listalle, muttet liittyä siihen, lähetä viestisi postituslistan ylläpidolle ilmari.jauhiainen (at) helsinki.fi tai toni.kannisto (at) helsinki.fi.

* Mikäli sähköpostiosoite ei jostain syystä toimi, listalle voi liittyä myös osoitteessa: http://viestinta.org/tools/list/list.php?lista=